AEG 2015

Posted on Updated on

Takket være juniorturen som gir mange poeng for billettkjøp + alle som har krysset av når de kjøpte billetter har vi anledning til å sende 3 ryttere til AEGs promotioncup.

Rytterne som er tatt ut er:AEG2015
Dressur (LA/MB) 17-18.2: Gerd Rognerud
Sprang ponni(LA) 13-14.2: Rosa Sabbasen
Til sprang youngrider har vi ingen rytter akkurat nå. Derfor blir det bare disse to rytterne i år.

Håper mange tar turen til AEG og heier på dem.

Juniorturen er fra 13-15.2. Dere som har meldt dere på må huske at foreldrene deres må bekrefte påmeldingen på mail til Kirsten Arnesen

Dersom du skal kjøpe billetter til AEG 2015, så husk å registrere disse på Ellingsrud Rytterklubb. Da kan vi få plasser i promotion-cup. Vi må samle poeng gjennom billettsalg for å få med ryttere. Se gjerne mer på http://www.hestfrelst.no Promotion Cup. Eller spør Kirsten 90951394.

Vi vil også i år arrangere en 3 dagers tur for junior og unge ryttere i klubben. Det vil bli de dagene promotioncup for ponni går.

Ønsker du å ri på AEG, les videre. OBS! Frist for å melde interesse 15/1:Det vil bli sendt ut nærmere informasjon om junior/ungdomsturen. Lurer du på noe ta kontakt med Lena Holtet (975 85 618) eller Kirsten Arnesen (909 51 394)|. Lena vil være med som en av flere voksne på turen.

For dere som vi ri:

Horze-Promotion-cup gjelder: dressur LA/MB nivå, sprang ponni 0.90-1,00 cm, sprang hest (jr/yr) 110-120 cm. se under promotioncup på http://www.hestefrelst.no Frist for poengsamling fra billettsalget er 17/1.

Rett etter det må vi ta ut ryttere. Dere som er akutelle og ønsker å ri må melde interesse til styret innen 15/1 (til Kirsten eller Anne eller mail: klubb@erud.no ) Påmeldingsfristen til AEG er allerede 20/1.

Ferds-Comebackcup: Hvis noen ønsker å kvalifisere seg til comebackcup, følg med på om klubber i distriktet har stevner. Det vil bli en finale i kretsen i januar der hver klubb kan ha med to ekvipasjer de to beste fra kretsfinalen får ri på AEG. Cuppen går i dressur LC og LB og deltakere må være over 40 år og ikke ridd høyere enn LB de siste 3 årene. se under rytterinfo på http://www.hestefrelst.no

Kretsfinalen vil gå hos Vestre Bærum siste helgen i januar. Det er veldig få ryttere i målguppen i vår klubb. Meld deg hvis du mener du er kvalifisert til å ri i kretsfinalen. Kretsfinalen går i LC:3 Klubben kan ha med to ryttere her.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s